top of page

Bekijk alle data
&
meld je aan

Jezelf gelukkiger voelen, je bewustzijn vergroten, meer in je kracht staan: het was nog nooit eerder zo gemakkelijk! Kom naar de events en workshops, verbind je met gelijkgestemde terwijl je leert zijn wie jij werkelijk bent.  

Terug naar de essentie. Waar het allemaal begon. Je hoeft het niet alleen te doen. We reizen met elkaar.


 

Liefde, verbinding, vrijheid, gezondhied, groei en succes

pexels-riciardus-307008.jpg

Cursus "BewustZijn"

Maart - Juni 2022
 

Wil jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling en groeien?
Je bewustzijn vergroten? 
Heb je het gevoel dat je meer uit het leven wilt halen maar weet je nog niet precies hoe je hierbij kunt komen?
Dit is een cursus van 3 maanden voor meer BewustZIJN.

Power Circle
Vrijdag 12 November 2021
19:00 - 21:30
Dé training van vrouwen voor vrouwen
om nog meer in je kracht te komen.
Wil jij je ook verbinden met de zachte maar oh zo sterke vrouwenkracht?
En jezelf en de ander daarin versterken? 

pexels-kelvin-valerio-810775.jpg

Power Cir

Donderdag 16 December 2021
19:00 - 22:00

 

Heerlijk om met gelijkgestemden bij elkaar te komen! Te mediteren en te verbinden met onszelf en met elkaar. Tijdens deze avond krijg je handvatten en doen wij oefeningen die je helpen dichtbij jezelf te komen en te blijven. 

romantic-boy-girl-wallpaper-4.jpg

Salsa-Date-Night
 

Zaterdag 12 Januari 2022
19:00 - 22:00

 

Liefde is by far het mooiste in het leven!
Maar ons hart openen is tegelijkertijd misschien wel één van de spannendste dingen in het leven. Deze avond wordt gegeven door singles, voor singles waarbij dans en verbinding voorop staan. (je hoeft geen dans ervaring te hebben)

Thema-avond "Frequenties"  >> uitverkocht  <<

Spiritueel Concert "The Wanderer"  >>  uitverkocht  <<

sabine.jpg

Phyllis Krystal Methode

Donderdag 6 Januari 2022
19:00 - 21:30

 

Weet jij waar de briljante ideeën vandaan komen? Weet jij dat je instaat bent om op een vrij eenvoudige manier contact met je intuïtie, geweten of Hogere Zelf kunt maken? We d.m.v. groepsenergie een enorme shift kunnen maken? Sabine Bauer deelt haar kennis over de Phyllis Krystal Methode.

Knipsel.PNG

Winterzonnewende

Dinsdag 21 december 2021
19:00 - 21:00

Thema-avond
"Vernieuwing"

 

Iedere keer als je iets nieuws omhelst zul je je levendiger en energieker voelen.

Ook al zijn we soms bang

het bekende los te laten, toch is er altijd iets in ons dat wil groeien, dat er naar verlangt bewuster te leven of dingen op een nieuwe manier te doen.

EARLYBIRD

Eenmalig

€ 1250,-

In totaal 6 maanden voor € 1250,-

Datgene dat je investeert.

Investeer je in jezelf.

De EarlyBird prijs geldt voor jou als jij je voor 22 december hebt ingeschreven voor de cursus of als je voor 22 december een gratis intake gesprek hebt aangevraagd

FAQ

De meest gestelde vragen over Leven in vreugde.

 • Hoeveel tijd ben ik kwijt voor de cursus Leven in Vreugde?
  Er zijn 5x cursusdagen die live worden gegeven op de locatie in Hellevoetsluis. Tijdens deze dagen worden er o.a. ook meditaties opgenomen. Deze meditaties komen in je login account te staan zodat je deze kunt beluisteren en downloaden. Het is goed om deze tussentijds te beluisteren. Tussen de verschillende modules door zullen er in totaal 2 online lessen worden gegeven in de vorm van een webinar. Van het webinar wordt een video gemaakt die je later nogmaals kunt bekijken. ​ Hoeveel tijd je er aan besteed zal verschillen per persoon. Het heeft sowieso tijd nodig om al het licht en de verschuivingen in energie die plaatsvinden te integreren in je dagelijks leven. De cursus duurt 6 maanden, zodat je hier voldoende tijd voor hebt. Je kunt zelf zo vaak mediteren en oefenen als je wilt. Hoe meer je oefent hoe verfijnder en lichter de energieën zullen zijn en hoe meer je vanuit vreugde zult leven.
 • Krijg ik alle meditaties toegestuurd?
  Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je een loginaccount. Hierin komen al je lessen en meditaties te staan. Je kunt hier de meditaties beluisteren. Of je kunt ze eenvoudig downloaden. Je ontvangt altijd bericht per mail als er een nieuwe les of meditaties voor je klaar staan.
 • Ik heb nog nooit gemediteerd.  Is dit dan wel iets dat bij mij past?
  De cursus bestaat niet alleen uit meditaties maar ook uit allerlei oefeningen om inzichten te krijgen, dichter bij jezelf te komen en vanuit flow te kunnen leven. Wij zullen tijdens iedere bijeenkomst diepe transformerende meditaties met elkaar doen. Het maakt niet uit als je nog nooit hebt gemediteerd of dat je dit juist dagelijks doet. Het gaat om je intentie. Als jij het gevoel hebt dat het juist is voor jou om deze cursus te gaan doen dan zal het als een heerlijk warm bad aanvoelen. Mocht je toch nog enige twijfel hebben dan kun je vooraf naar een losse bijeenkomst komen om het te ervaren. Mocht je besluiten de cursus te gaan volgen en je er na 2 weken achter komt dat het toch niet helemaal bij je past dan kun je gebruik maken van de "geld terug" garantie.
 • Zijn alle materialen tijdens de cursus aanwezig?
  Jazeker, er wordt goed voor je gezorgd! Wanneer je komt ligt er een "Leven in Vreugde" schrijfschrift voor je klaar waar je al je inzichten, ideeën en eventuele informatie die je wilt onthouden in op kunt schrijven. Gedurende de hele dag is er thee met wat lekkers aanwezig. Wellicht dat je zelf een kleedje mee wilt nemen. Tijdens energie werk kan het namelijk zijn dat je het koud of juist warm krijgt.
 • Wat zijn de datums waarop de webinars worden gegeven?
  Deze datums plannen we in overeenstemming met de groep zodat iedereen hierbij aanwezig kan zijn. Mocht je onverhoopt toch geen tijd hebben dan is dit geen enkel probleem, het webinar komt in je account te staan zodat deze nog eens terug kunt kijken.
 • Kan ik ook gespreid betalen?
  Ja, dat is mogelijk. Het is mogelijk om in 5 termijnen te betalen van € ...,-. Echter wanneer je alles in één keer betaald ontvang je € ...,- extra korting.
 • Hoe werkt de "niet goed, geld terug" garantie?"
  Wij geven een 14 dagen 'niet goed, geld terug' garantie. Dit geldt vanaf de start van de cursus (dit is vanaf het moment dat de eerste bijeenkomst plaats vindt) Dit betekend dus dat als je tot 2 weken na de eerste bijeenkomst niet het gevoel hebt dat dit de juiste stap is voor jou je het volledige bedrag terug kunt krijgen. Wij vragen je wel dit een serieuze kans te geven en er voor te gaan.
 • Ik weet niet zeker of dat deze cursus bij mij past
  Deze cursus is een investering in jezelf en het is goed om dit serieus te nemen. Mocht je nog twijfelen over de kosten dan kun je kiezen voor gespreid betalen. Als je het nog niet zeker weet is het goed om naar binnen te keren en te voelen of dat dit is wat bij jou past! Het is belangrijk dat je er met plezier aan begint. Maar wat je ook kiest om te doen. Het is goed! Ik wens je alle liefde en licht toe. Mocht je nog vragen hebben of contact met ons op willen nemen dan kun je je telefoonnummer en/of vragen mailen naar info@leveninvreugde.nl.
 • Wat als ik nog meer vragen heb?
  Twijfel je nog? Of heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Een Leven in Vreugde is het mooiste dat er is! We zijn trots op alle lichtwerkers die je voorgingen. Maar het moet wel goed voelen voor jou. Stel daarom gerust je vraag, of als je wilt kijken of het bij je past kun je een eendaagse cursus volgen zoals Leven in Vreugde, Leven in Licht of Leven in Vrijheid. Hoewel één zo'n bijeenkomst niet te vergelijken is met een volledige cursus leven in Vreugde kun je hier wel kennismaken, live vragen stellen en ervaren of het goed voelt voor jou. Check in jezelf hoe het voelt voor jou. Voelt het goed?
pexels-olga-1146242.jpg

INSCHRIJVING SLUIT BIJNA

Cursus
"Leven in Vreugde"

Zondag 23 januari
t/m juni 2022

We zitten in een transitie periode waarbij we groeien naar meer bewustzijn en een lichtere wereld. Waarbij we meer vanuit ons hart en intuïtie mogen gaan leven.
"Leven in Vreugde" is een diepgaande en transformerende cursus van 6 dagen die je leven zal veranderen!

15_08_18_John-Wanderer_loRES-974x520.jpg

Spiritueel Concert
"The Wanderer"

UITVERKOCHT
 

Woensdag 26 januari
 

De begeleiding en bezielende muziek brengt verbinding en healing voor het hart. Een avond met elkaar genieten tijdens het prachtige spirituele concert van "The Wanderer"

Voordeelbundel 1

Cursus Engelen Contact

(t.w.v. € 87,-)

1 cursus middag

Inclusief 2 audio's

 

Cursus Leven in Vreugde

(t.w.v. € 1500,-)

6 cursus dagen

2 cursus avonden

1 op 1 sessie

23 audio's 

Online omgeving

6 termijnen in totaal 1500,-

€ 250,- 

Voordeelbundel 2

Cursus Engelen Contact

(t.w.v. € 87,-)

1 cursus middag

Inclusief 2 audio's

 

Cursus Zelfliefde

(t.w.v. € 87,-)

1 cursus middag

Inclusief 2 audio's

van € 174,- voor

€ 167,-

Meest gekozen

Cursus Engelen Contact

(t.w.v. € 87,-)

1 cursus middag

Inclusief 2 audio's

€ 87,- 

5x Live Cursusdagen

Deze cursus is inclusief 5 live cursusdagen en 2 live cursus avonden op locatie.

Tijdens de live bijeenkomsten zullen we o.a. mediteren en gaan werken en spelen met licht, omdat het belangrijk is een lichtwerker op AARDE te zijn zullen we met elkaar oefeningen doen om het zo meer te verankeren hier op aarde en te integreren in je dagelijkse leven, zodat je meer in stroming bent en kunt leven vanuit FLOW!

Het is heel fijn om tijdens de Live dagen bij elkaar te komen, de groepsenergie te voelen en samen te zijn met gelijkgestemden.

 

Tijdens deze dagen zul je inzichten krijgen en naar huis gaan met een energieboost


De live cursusdagen vinden plaats in Hellevoetsluis op zondagen

Module 1: Zondag 23 januari 12:00 - 17:00

Module 2: Zondag 20 februari 12:00 - 17:00

Module 3: Zondag 20 maart 12:00 - 17:00

Module 4: Zondag 24 april 12:00 - 17:00

Module 4: avond (datum in overleg met de groep)

Module 5: Zondag 5 juni 12:00 - 17:00

Module 5: avond (datum in overleg met de groep)

De exacte locatie ontvang je na inschrijving.

bottom of page