top of page
Hartje logo met naam.png

Home  |  Events  |  Start

pexels-adrianna-calvo-21261.jpg

Phyllis Krystal Methode

Lezing door Sabine Bauer

Overloop achtergrond.jpg

Weet je waar alle briljante ideeën vandaan komen?

Bij ons is iedereen welkom! (met of zonder QR)

Donderagavond 6 Januari 2022
19:00 - 22:00

Sabine Bauer geeft een lezing over de Phyllis Krystal methode. Dit is een krachtige visualisatie techniek, die zoals kinderen het beschrijven werktuigen (symbolen) zijn die in een gereedschapskist zitten en krachtige inzichten kunnen brengen en rechtstreeks vanuit je hart komen. 
 

Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld…

Waar komt het vandaan?

Weet jij waar de briljante ideeën vandaan komen?

Weet jij dat je instaat bent om op een vrij eenvoudige manier contact met je intuïtie, geweten of Hogere Zelf kunt maken?

Weet jij dat je op die manier op alle vragen die je hebt antwoord en inzichten kunt verkrijgen?

Weet je dat je je kunt bevrijden van beperkende banden en conditioneringen die je opgelegd zijn in dit leven en vele andere levens?

Weet je dat je met één symbool een groepsenergie zo kan laten focussen dat er op alle niveaus verandering kan plaats vinden? 

 

Dit laatste was voor Sabine aanleiding om deze lezing te geven.

De methode

De techniek of beter gezegd de methode die Sabine gebruikt leerde zij begin jaren tachtig via Netty Levelt (psychotherapeute) haar heldin!

Phyllis Kristal vroeg zich af waar opeens uit het niets de briljante ideeën vandaan kwamen en ontwikkelde in jarenlange arbeid de Phyllis Kristal Methode zie website www.phylliskristal.com of boek “Beperkende Banden verbreken”

Wat kun je verwachten

Sabine zal tijdens de lezing vertellen hoe zij zover is gekomen, dat zij vandaag o.a dankzij deze Methode haar volledige capaciteiten van helderwetendheid - voelend helderziendheid - automatisch schrift rondom in het kwantumveld kunnen zijn en reizen heeft kunnen ontwikkelen. 

Sabine geeft aan dat het ook voor haar nog steeds een reis is maar dat zij jullie graag wil laten voelen hoe je met ogen open of dicht contact kunt maken met je eigen bron en krachten kunt bundelen om een veld te creëren van wat je WEL WILT en niet van wat je niet wilt.

sabine.jpg

Sluit je aan bij de
lezing van Sabine Bauer

Voor wie: Voor iedereen. Iedereen heeft deze gaven en her-innert zich net als Sabine wie wij werkelijk zijn. 

Wanneer:

Donderdagavond 6 januari

van 19:00 tot ongeveer 22:00. Inloop vanaf 18:45.

Kosten: € 10,-

Waar: Hellevoetsluis. Het wordt binnen gehouden.

Na aanmelding ontvang je de precieze locatie.

Vraag jezelf af

Ben ik geïnteresseerd om de krachten met elkaar te bundelen om het verschil te gaan maken voor mezelf en daar waar nodig?

 

Had je al langer willen weten hoe je jezelf kunt voeden met de kwaliteit zoals liefde, geborgenheid, vertrouwen en dergelijke aandehand van visualisaties en meditatie.

 

Sta je open om de focus naar binnen te richten en stil te worden van wat je binnenste je echt te zeggen heeft en is reïncarnatie meer een weten dan een geloven? 

 

Kun je op alle drie min of meer “ja” zeggen dan is deze lezing iets voor jou en ben je van harte welkom!

Het gaat immers om de routebeschrijving van de A1 to HEAVEN 

Overloop achtergrond.jpg

Ben jij er ook bij ?

bottom of page