top of page
jade-stephens-CXRxiQv9pws-unsplash.jpg

"Door verbinding te maken met het licht en de hogere frequenties zal je spirituele groei zich op harmonieuze wijze versnellen."

vorm5 blauw.png

Helemaal jezelf zijn

Transformatie, heling en helderheid

Antwoorden uit jezelf halen

Relaties transformeren

Creatie en manifestatie

Tijdens de live dagen zullen we mediteren en gaan werken en spelen met licht. Je gaat de volgende vijf dingen ontdekken en leren:

Vijf keer cursusdagen

"Door je te verbinden met licht en liefde maak je contact met je ziel, met het stralende licht in jezelf."

paars roze fade.png
_DSC0319-bew-klein.jpg

Lenneke van Rossum

Ik kan vol liefde en geluk zeggen dat ik ontzettend dankbaar ben voor alles wat ik heb meegemaakt! En alles wat ik heb mogen leren. Een reis van veel ziekte en angst in het verleden heeft mij gebracht naar een leven vol vreugde, liefde, kennis, inzichten, gezondheid en verbondenheid. Waarbij ik nu mensen help op hun eigen weg naar gezondheid, verbondenheid en vreugde. Want ik weet:

Alles is mogelijk!

​​In de cursus "Leven in Vreugde" leer je jezelf en het universum écht kennen en belangrijker nog: Hoe jij de antwoorden uit jezelf kunt halen! Ieder mens is uniek en iedereen weet diep van binnen wat goed voor hem/haar is. Wat goed is, is voor iedereen anders. Maar doordat de meeste mensen niet meer gewend zijn naar hun gevoel te luisteren, weten we soms niet eens wat voor mooie boodschappen het voor ons heeft.

Deze cursus is voor jou als:

heart.png

Je vanuit je hart, liefde en intuïtie wilt leven

planet-earth.png

Je het leven hier op aarde soms wat lastig vindt, maar je wilt wel iets betekenen in de wereld

meditation.png

Je je aangetrokken voelt tot spiritualiteit

user.png
planet-earth.png

Je wilt bouwen aan een nieuwe wereld waarin je jezelf beter leert kennen

feather.png
health.png

Je gevoelig of gevoelig bent voor bepaalde dingen

Je bewuster wilt leven

flag.png

Je een pionier, leider, leraar of heler bent

In deze cursus word je opgeleid tot lichtwerker

Lichtwerkers helpen met het verspreiden van licht en liefde op de aarde

Door alles wat er gebeurd in de huidige tijd gaan we vaker dan nodig bij ons zelf weg. We voelen ons angstig, soms alleen en kunnen de wereld als moeilijk of zwaar ervaren.​ We zitten echter in een transitie periode waarbij we groeien naar meer bewustzijn en een lichtere wereld. Waarbij we meer vanuit ons hart en intuïtie mogen gaan leven.

Het is net als bij het opruimen van je kast. Soms wordt het eerst een grotere rommel dan voorheen, die we vervolgens gaan ordenen om er nog meer van te kunnen genieten dan daarvoor. Dit is ook wat er op dit moment in de wereld gebeurt. Het lijkt alsof de chaos steeds groter wordt maar dit is nodig om uiteindelijk weer dichtbij onszelf te komen. 

Dit is een tijd voor kansen! Voor liefde en vreugde, voor bewustwording van alles wat waardevol is in het leven, omdat we op de rand staan van een grote verandering. We zijn onderweg naar een ander bewustzijnsniveau. Ook wel de nieuwe aarde of nieuwe wereld genoemd.

Als lichtwerker breng je 'licht' in jezelf en van daaruit verspreid je licht in je eigen leven en in dat van anderen.

Door zelf te leven vanuit licht en liefde worden andere mensen als vanzelf uitgenodigd om zich ook meer te openen voor licht en liefde. Zo brengen we met elkaar steeds meer licht op aarde en creëren we een nieuwe wereld. 

verloopstaal.png

Klaar voor een vreugdevol leven?

bottom of page