top of page
3.png

Thema-Avond
Frequenties

Bij ons is iedereen welkom! (met of zonder QR)

Zondagavond 21 November

Door wie: Eline Bierling (Componist) & Lenneke van Rossum

Waar: Hellevoetsluis. Het wordt binnen gehouden.

Na aanmelding ontvang je de precieze locatie.

Tijd: 19:00 - 21:30 (inloop vanaf 18:45)

Maximaal aantal deelnemers: 25.

Kosten: € 25,-

Hartje logo met naam.png

Home  |  Events  |  Start

BewustZijn - Hou mij op de hoogte

Het belooft een fantastische avond
te worden met prachtige frequenties

Wat deze avond je brengt:
Klank is één van de meest tastbare vormen die een frequentie kan aannemen: Een muziekstuk kan je heel direct voelen in de vorm van emoties die het opwekt als je ernaar luistert, het beïnvloedt of vertaalt je gevoel. Uiteindelijk heeft alles in het leven een eigen trilling of frequentie, maar soms is dat zo subtiel dat we het niet bewust waarnemen of ons erop afstemmen. Ook jouw eigen lichaam is een veld van trilling. Omdat muziek zo tastbaar is, gaan we op deze avond demonstreren én ervaren wat frequenties zijn, hoe je jouw fijngevoelige instrument (je lichaam) kunt afstemmen op trilling en hoe je je eigen frequentie kunt verhogen.

Het programma bestaat uit het heel subtiel ervaren van jouw eigen lichaamstrilling, via klankschalen die worden bespeeld. Maar we gaan ook onze eigen ‘klankkast’ inzetten, door onze stem te bevrijden en te laten klinken. Jouw unieke trilling krijgt vanavond alle ruimte om te stralen!

92dbc058-3a4e-4d6f-8f75-70eb364cbb7c eline bierling.jpg

Over Eline

Componeren, schrijven en muziek maken, is waar Eline’s passies liggen. Met 6 jaar leerde zij viool spelen en vanaf haar tienerjaren leerde zij zichzelf andere instrumenten aan. Dat ging niet via techniek of kennis, maar door te luisteren en voelen. De instrumenten die zij oppakt, evenals het gebruik van haar stem, worden een verlengde van haarzelf. Ze ervaart deze natuurlijke afstemming op muziek als het spreken van de taal van frequentie. Toen zij voor het eerst in aanraking kwam met klankschalen, had dit een negatief effect op haar lichaam. Het bracht haar trilling juist uit balans. Gefascineerd door de werking die het op haar had, en de vraag ‘kan het ook anders?’, is zij zich gaan verdiepen in deze oeroude instrumenten en heeft ze geleerd hoe ze op een gebalanceerde, zuivere manier klankschalen kan inzetten in haar werk. Eline leerde hoe haar lichaam zelf een instrument is met een klankkast en hoe ze daarmee expressie kan geven aan de ‘ongeziene wereld’: alles wat er in haar leeft en om haar heen gebeurt. Ze doet dit op een hele rakende, bezielde manier, die heel dichtbij je komt en van herkenning spreekt. Haar zuivere klanken worden ervaren als stralend licht.

Over Lenneke

Lenneke is oprichtster van ‘Leven in Vreugde’. Het is haar intentie het bewustzijn op aarde en van de mensheid te vergroten waardoor ieder weer helder kan voelen, zien, denken, waarnemen en weten. Het volgen van de intuïtie en het openen van het hart speelt daarin een grote rol. Lenneke heeft jarenlange ervaring op het gebied van gezondheid, spiritualiteit, hypnose, meditatie en visualisatie en ze werkt veel met de helende energieën. Haar passie voor healing is al op jonge leeftijd ontstaan, doordat zij de eerste 24 jaar van haar leven ziek is geweest en altijd op zoek is gegaan naar alternatieve geneeswijzen en de beste healing methodes. Gezondheid is voor haar een belangrijke kernwaarde. Tegenwoordig helpt zij anderen met het helen van zichzelf op zowel emotioneel-, mentaal-, fysiek-, als energetisch-niveau. Naast dat Lenneke cursussen geeft en o.a. deze methodes teached, organiseert zij regelmatig avonden zoals deze om mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met energiewerk en de kracht in henzelf.

_DSC0058-bew-klein.jpg
Overloop achtergrond.jpg

Ben jij er ook bij ?

bottom of page