top of page
3.png

Thema-Avond
Frequenties

Zondagavond 3 Oktober
19:00 - 21:30

De helende frequenties van de stem en de klankschalen werken als een medicijn om fysieke en emotionele blokkades te laten transformeren. Ook delen wij onze kennis over wat frequenties met ons doen.

Hartje logo met naam.png

Home  |  Events  |  Start

BewustZijn - Hou mij op de hoogte

Het belooft een fantastische avond
te worden met prachtige frequenties

Door wie: Eline Bierling (Componist) & Lenneke van Rossum

Wanneer: Zondagavond 3 Oktober

van 19:00 tot ongeveer 21:30. Inloop vanaf 18:45.

Waar: Hellevoetsluis. Het wordt binnen gehouden.

Na aanmelding ontvang je de precieze locatie.

Maximaal aantal deelnemers: 18.

Kosten: € 25,-

92dbc058-3a4e-4d6f-8f75-70eb364cbb7c eline bierling.jpg

Over Eline

Componeren, schrijven en muziek maken, is waar Eline’s passies liggen. Met 6 jaar leerde zij viool spelen en vanaf haar tienerjaren leerde zij zichzelf andere instrumenten aan. Dat ging niet via techniek of kennis, maar door te luisteren en voelen. De instrumenten die zij oppakt, evenals het gebruik van haar stem, worden een verlengde van haarzelf. Ze ervaart deze natuurlijke afstemming op muziek als het spreken van de taal van frequentie. Toen zij voor het eerst in aanraking kwam met klankschalen, had dit een negatief effect op haar lichaam. Het bracht haar trilling juist uit balans. Gefascineerd door de werking die het op haar had, en de vraag ‘kan het ook anders?’, is zij zich gaan verdiepen in deze oeroude instrumenten en heeft ze geleerd hoe ze op een gebalanceerde, zuivere manier klankschalen kan inzetten in haar werk. Eline leerde hoe haar lichaam zelf een instrument is met een klankkast en hoe ze daarmee expressie kan geven aan de ‘ongeziene wereld’: alles wat er in haar leeft en om haar heen gebeurt. Ze doet dit op een hele rakende, bezielde manier, die heel dichtbij je komt en van herkenning spreekt. Haar zuivere klanken worden ervaren als stralend licht.

Over Lenneke

Lenneke is oprichtster van "Leven in Vreugde". Het is haar intentie het bewustzijn op aarde en van de mensheid te vergroten waardoor ieder weer helder kan voelen, zien, denken, waarnemen en weten. Het volgen van de intuïtie en het openen van het hart speelt daarin een grote rol. Lenneke heeft jarenlange ervaring op het gebied van gezondheid, spiritualiteit, hypnose, meditatie en visualisatie en werkt veel met de helende energieën. Haar passie voor healing is al op jonge leeftijd ontstaan doordat zij de eerste 24 jaar van haar leven ziek is geweest en altijd op zoek is gegaan naar alternatieve geneeswijze en de beste healing methodes. Gezondheid is voor haar van groot belang. Tegenwoordig helpt zij andere met het helen van zichzelf op zowel emotioneel-, mentaal-, fysiek, als energetisch niveau. Naast dat Lenneke cursussen geeft en o.a. deze methodes teached organiseert zij regelmatig avonden zoals deze om mensen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met energiewerk. 

_DSC0058-bew-klein.jpg
Overloop achtergrond.jpg
bottom of page