top of page

Het intentie effect

Wo 18 April

Liefde & Relaties

The Power of Eight

 

Met onze gedachten kunnen we wonderen verrichten. 

We zijn in staat om ons eigen leven en dat van anderen te helen en de wereld om ons heen positief te veranderen.

Dat effect van gedachtekracht neemt exponentieel toe als we onze gedachten bundelen in een kleine of grote groep.

Uit onderzoek is gebleken dat niet alleen degene die de intentie ontvangt, maar de gehele groep profiteert van het effect.

Tijdens de bijeenkomst kom je sowieso persoonlijk aan de beurt met jou specifieke thema. En zul je een energieboost ontvangen.

Datum       Donderdag 26 April          Vol     

                    Zaterdag 5 mei                  Bijna Vol

                    Zaterdag 12 mei                Plaats

Tijd             19:00 - 22:00

Locatie      Hellevoetsluis

Prijs            € 25,- per avond

Heb je nog vragen?

Neem contact op met het team

van Leven in Vreugde

Direct inschrijven
Inschrijven

Deel dit event: 

Jij bent fantastisch! En je beschikt over een ongekende kracht om je dromen werkelijkheid te laten worden.

In tegenstelling tot wat veel mensen geloven, kunnen we onze gedachten beheersen en kunnen we onze emoties beïnvloeden. Het is zelfs zo dat wij onze lichamelijke gesteldheid, de materie om ons heen of situaties kunnen beïnvloeden en aantrekken in ons leven.

Alles is energie! Tot die conclusie kwam Einstein met zijn bekende formule E=MC2 al. Hiermee toonde hij aan dat energie en materie één en hetzelfde is. Dit leidde tot nieuwe wetenschap. Ook wel Kwantumfysica genaamd. Er worden steeds meer interessante onderzoeken gedaan waarbij wetenschappers ontdekken dat onze overtuigingen en intenties bepalend zijn voor wat wij ervaren. Oftewel onze gedachtes en emoties zijn energie en bepalen onze werkelijkheid. 

Wij hebben zo'n 50.000 gedachten op een dag, 98% van onze gedachtes zijn hetzelfde als de dag ervoor. 

Veel van deze gedachtes gaan onbewust. Als je bedenkt dat wij met onze gedachtes onze werkelijkheid creëren dan is het logisch dat wij dag in dag uit hetzelfde creëren.  

Als je sneller en meer resultaat wilt. Meer gezondheid, vreugde, een leuke baan of liefdevolle relatie wilt.

Dan is dit het makkelijkste te realiseren door je bewust te zijn van je gedachten en deze te focussen op datgene dat je graag wilt. Door deze gedachtekracht met een gehele groep op één en hetzelfde te richten wordt de energie versterkt. Het energieveld wordt vergroot waardoor de werkelijkheid gemakkelijker beïnvloed wordt. 

Alles is met elkaar verbonden

Alles is één

It’s your energy that creates the world

Hieronder vind je een aantal gebieden in je leven die je met behulp van de Power of Eight kunt transformeren.

1

Emoties

Verdriet, angst, ongeduld en twijfel zijn zomaar een paar emoties die we liever niet willen voelen. Met gedachte kracht, de kracht van visualiseren kun je deze emoties helpen transformeren naar rust, balans, liefde, vreugde, gefocuste gedachtes.

2

Carrière en financiën

Wees duidelijk in wat je wilt. Productiever zijn? Carrière maken? Een eigen bedrijf? Hoeveel vrijheid en financiële middelen zou je graag willen? Alles bestaat uit energie. Dat is kwantumfysica. Materie bestaat ook uit energie, en jij kunt materie creëren!

3

Liefde en relaties

Door zelf een baken van liefde en compassie te zijn zul je diepere verbindingen aan kunnen gaan in je relatie(s). Het kan je ook helpen een liefdespartner aan te trekken of andere juiste mensen in je leven.

4

Jouw levensdoel, bestemming

Naar aanleiding van spirituele groei kun je je bewuster zijn geworden van jouw doel, jouw bestemming of datgene dat je uit wilt stralen of neer wilt zetten in het leven. Je creëert met passie datgene waar jij voor staat.

5

Trauma’s en slechte herinneringen

Het is niet nodig om met trauma's, angsten en slechte herinneringen te leven. Met de behulp van de krachtige groepsenergie kun je deze overtuigingen zowel in je verleden, heden en toekomst transformeren naar datgene dat wel goed voelt voor jou.

6

Intuïtie

Verwacht een betere intuïtie. Je voelt dingen aan en kunt vertrouwen op je gevoel en op de leiding die er is voor jou.

7

Gezondheid en vitaliteit

Wanneer je jezelf als gezond ziet en anderen jou als gezond zien helpt dit jou je vitaler en gezonder te voelen. Er zijn al vele positieve gezondheids effecten geconstateerd na bijeenkomsten van de Power of Eight.

8

Vreugde en Creativiteit

Hoe vreugdevoller en positiever je bent hoe meer je in stroming bent. Met die creatieve flow kun je prachtige dingen creëren en tegelijkertijd veel vreugde ervaren.

9

Spiritueel

Verbonden zijn met je ziel, jouw hogerzelf en het universum. Je zult het goddelijk in jezelf voelen en energie zal door je heen stromen, vol wijsheid, inzichten en vertrouwen.

What you think, you become

What you feel, you attract

What you imagine, you create

Waarom werkt het zo goed?

Doordat alles uit energie bestaat 

Door in de groep visualisatie etc. te doen voor de ander help je je zelf. Het kan niet anders dan dat 

Jou lichaam ziet geen dit is van mij en dit is van hem. Dus als jij gezondheid visualiseert dan kan het niet anders dan dat et je gezondheid brengt.

Wat zou ik kunnen verbeteren?

Voordat je bij elkaar komt heb je voor jezelf meestal al helder wat hetgeen is dat je wilt. Dit kan iets groots zijn of iets kleins. (Weet je nog niet precies wat je wilt? Bekijk dan deze lijst. Ik weet zeker dat er iets is waar jij heel gelukkig van wordt). Ook kun je er gedurende de avond of tijdens de meditatie achter komen wat op dat moment het geen is waar je het meeste naar verlangt.

Waarom heet het de Power of Eight?

Tijdens een bijeenkomst van de Power of Eight zijn we met 8 personen. Uit onderzoek is gebleken dat de energie het krachtigst is als je met 8 personen bent.

Inschrijven

Alles is met elkaar verbonden

Alles is één

Aangetoond is dat bij het werken met energie, de kracht van onze gedachten en intenties het allerbelangrijkste is.

Hoe werkt het?

Voordat de bij elkaar komt heb je voor jezelf helder wat hetgeen is dat je wil. Dit kan iets groots zijn of iets kleins. 

(Weet je nog niet precies wat je wilt? Bekijk dan deze lijst. Ik weet zeker dat er iets is waar jij heel gelukkig van wordt)

Tijdens een bijeenkomst van de Power of Eight zijn we met 8 tot 10 personen. Uit onderzoek is gebleken dat de energie het krachtigst is als je met 8 personen bent.

Er is begeleiding en uitleg over wat de positieve effecten zijn van "The Power of Eight" , waarom het zo krachtig is om dit met elkaar te doen en gaan we het ook daadwerkelijk doen.

We doen eerst een korte oefening zodat je bij jezelf komt. Om alles van de dag even los te laten en positieve energie op te bouwen voor "The Power of Eight".

Wat je krijgt

  • Geleide meditatie

  • Liefdevolle intenties

  • Een energie boost afgestemd op jouw thema

  • Aantekeningenboekje en pen

  • Thee met wat lekkers

  • Een inspirerende avond met gelijk gestemde

Ja, ik doe mee!

€ 35,- incl. btw

Leven in Vrijheid

Leven in Vrijheid

Start nu

Start nu

Leven in Licht

Leven in Licht

Wil je meer               in je leven? Bekijk de links hieronder

Vreugde

bottom of page