top of page

Liefde, Groei, Verbinding, Licht, Gezondheid, en Succes

pexels-kelvin-valerio-810775.jpg

Gratis Meditatie

Jouw ziel, JIJ: bent fantastisch, stralend en liefdevol! Door angsten of overtuigingen die wij in ons leven hebben opgedaan of hebben meegenomen kan dit beeld soms vertroebeld zijn en kan de aarde soms aanvoelen als niet zo'n veilige en fijne plek.

Door weer in verbinding te komen met jezelf en met het licht en de liefde zul je weer de eigenliefde, het vertrouwen, de rust,  en de verbinding ervaren die er in werkelijkheid is.

Meer info
pexels-felipe-borges-2597205.jpg

Intentie/Meditatie

bijeenkomsten

Vrijheid is dichtbij jezelf blijven en jezelf niet meer verliezen in gedachtes en piekeren. Vrijheid is in flow leven, moeiteloos gelukkig zijn. Bewust ZIJN. Dit stralende gelukmakende gevoel dat wij “Vrijheid” noemen zit in jou! Jij kunt je vrij voelen ongeacht wat je omstandigheden zijn. Door te leren hoe je meer vrijheid in jezelf kunt ervaren zul in het dagelijks leven vrijer zijn.  

Meer info
pexels-andrea-piacquadio-712413.jpg

Persoonlijke energetische reiniging

Een persoonlijke reiniging zorgt ervoor dat de energie in en om jou heen weer beter gaat stromen. Het kan o.a. zorgen voor een betere gezondheid, ontspanning, helderheid, verlichting, energie, inzichten en dat je gedurende de dag meer in de flow bent en het gemakkelijker voor je is om dichtbij jezelf te blijven. Ten zeerste aan te raden bij hoogsensitieve personen (zowel volwassenen als kinderen)

Meer info
Knipsel.PNG

Energetische huisreiniging

We kennen allemaal wel het gevoel dat een huis of een ruimte prettig aanvoelt of juist niet. Dit heeft met de energie in het huis of een ruimte te maken. In ieder huis zijn de energieën en gedachtes van de bewoners aanwezig. Om energieen vrijelijk te kunnen laten stromen is het belangrijk ruimtes regelmatig energetisch te reinigen. 

Dit zorgt voor meer flow, helderheid en gezondheid voor alle betrokkenen.

Meer info
_DSC0088-bew-klein.png
Night Sky Photo Serene & Calm Zoom Backg
_DSC0319-bew-klein.png

6-maanden cursus

"Leven in Vreugde"

Wil je graag meer liefde in je leven? Meer rust, ontspanning, tijd, een leuke baan, geld, een fantastisch huis, vreugde of gezondheid? In deze cursus leer je datgene wat je er vanaf houd los te laten en te transformeren.

En hoe je met de kracht van gedachtes en energie datgene kunt krijgen waar je naar verlangt in je leven. Zodat je een magneet wordt voor wonderen.

Meer info
pexels-andrea-piacquadio-3789059.jpg

Energetische bedrijfsreiniging

Een lager ziekte verzuim, (nog) tevredenere klanten, een prettigere werksfeer

Zomaar enkele voordelen van een zakelijke omgeving die regelmatig energetisch gereinigd wordt. 

De focus is om een energetisch klimaat te creëren in de organisatie dat bijdraagt aan het welbevinden van alle betrokkenen en de omgeving waarin gewerkt wordt.

Meer info

Ik ben een ondernemer, healer & spiritueel coach

Hieronder vind je hoe ik jou kan helpen

Gratis Audio

 

Onderneem en leef vanuit je hart. Ontvang de gratis audio training 

Nieuwste meditatie luisteren:

Stress en spanning loslaten en diep ontspannen.

_DSC0058-bew-klein (3).png
start nu

Energiewerk

Alles in onze werkelijkheid is energie of wordt ook wel frequentie genoemd.

Van nature stromen energieen vrijelijk.

Maar net als een waterstroom kan de energie soms stagneren of ophopen. 

Vrij stromende energie in jezelf, je woning of je bedrijf is de basis voor vitaliteit, inzichten, vreugde, fijne relaties, en een betekenisvol leven in flow en met voldoende energie.

bottom of page