top of page
  • White TripAdvisor Icon
  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

Gratis training

Jouw ziel, JIJ: bent fantastisch, stralend en liefdevol! Door angsten of overtuigingen die wij in ons leven hebben opgedaan of hebben meegenomen kan dit beeld soms vertroebeld zijn en kan de aarde soms aanvoelen als niet zo'n veilige en fijne plek.

Door weer in verbinding te komen met jezelf en met het licht en de liefde zul je weer de eigenliefde, het vertrouwen, de rust,  en de verbinding ervaren die er in werkelijkheid is.

Unieke meditatie voor meer vrijheid

Vrijheid is dichtbij jezelf blijven en jezelf niet meer verliezen in gedachtes en piekeren. Vrijheid is in flow leven, moeiteloos gelukkig zijn. Bewust ZIJN. Dit stralende gelukmakende gevoel dat wij “Vrijheid” noemen zit in jou! Jij kunt je vrij voelen ongeacht wat je omstandigheden zijn. Door te leren hoe je meer vrijheid in jezelf kunt ervaren zul in het dagelijks leven vrijer zijn.  

_DSC0088-bew-klein.png

Leven in Overvloed

Donderdag 18 April

19:30 - 22:00

Wil je graag meer liefde in je leven? Meer rust, ontspanning, tijd, een leuke baan, geld, een fantastisch huis, vreugde of gezondheid? In deze cursus leer je datgene wat je er vanaf houd los te laten en te transformeren.

En hoe je met de kracht van gedachtes en energie datgene kunt krijgen waar je naar verlangt in je leven. Zodat je een magneet wordt voor wonderen.

Meer info

Energetische huisreiniging

Meest uitgebreide cursus

We kennen allemaal wel het gevoel dat een huis of een ruimte prettig aanvoelt of juist niet. Dit heeft met de energie in het huis of een ruimte te maken. In ieder huis zijn de energieën en gedachtes van de bewoners aanwezig. 

Om energieeen vrijelijk te kunnen laten stromen is het belangrijk ruimtes regelmatig energetisch te reinigen.

Tijdens deze cursus leer hoe je een huis, werkplek, bedrijf of gebied op locatie of op afstand kunt reinigen. 

Met behulp van onder andere krachtige meditatie en visualisatie, symbolen, edelstenen, klankschaal en pendel.

Door vooraf en achteraf metingen uit te voeren kun je kijken hoever de energie is verbeterd.

Donderdag 18 April

19:30 - 22:00

Opleiding tot lichtwerker

Life-changing

Door je te verbinden met licht en liefde maak je contact met je ziel, met het stralende licht in jezelf. Je zult meer in stroming komen, inzichten krijgen en antwoorden op kleine en grootse vragen. Licht is liefde. Licht heelt en transformeert. 

Als je met licht gaat werken zal je spirituele groei zich versnellen. Je leert mijn favoriete lichtwerk meditaties om zo het bewustzijn in jezelf maar ook het bewustzijn op aarde te vergroten, naar een nog liefdevoller en ‘ruimer’ bewustzijn. Dit is een zeer uitgebreide opleiding waarbij je anders zult gaan kijken naar de wereld en de dingen om je heen. LIfe-Changing!

1 september

Start de opleiding

Ontvang de                 audio "hoe krijg je dat geen wat je wilt"

GRATIS

Over Lenneke van Rossum

 

Gelijkgestemde

Over Lenneke van Rossum

 

 

Door Online-programma.nl leerde is stap voor stap prachtige programma's te maken. Bij de lancering van mij programma verkocht ik in één keer voor 20.000,-

 

Door Online-programma.nl leerde is stap voor stap prachtige programma's te maken. Bij de lancering van mij programma verkocht ik in één keer voor 20.000,-

 

Lees meer...

contact

bottom of page