top of page
Hartje logo.png

Leven in Vreugde
liefde, groei, verbinding en licht

verloopstaal.png

5 live dagen vol inspiratie,
technieken, meditaties
en coaching 

voor een vreugdevol en succesvol leven

_DSC0058-bew-klein-(uitgeknipt).png

Ben je klaar om écht te gaan leven? 

Je bent op deze pagina gekomen omdat je intuïtief weet dat er kracht en kennis in jou zit. Dat je liefdevol en wijs bent. Dat er zoveel meer is dan waar wij ons soms bewust van zijn. 

 

​Jij wilt jezelf, je hogere bewustzijn en het universum (beter) leren kennen. Jij verlangt er naar meer rust, inzicht en inspiratie te ontvangen.

Misschien ben je al bezig met spiritualiteit. Of is dit compleet nieuw voor je? Waar je je op dit moment ook bevindt, het diepe transformerende werk dat we doen in deze cursus is geschikt voor jou als je het gevoel hebt dat je vreugdevoller, liefdevoller, geïnspireerd en in de flow wilt leven. ​

Overvloed is mogelijk voor jou, op ieder gebied in je leven.

Gezondheid, ontspanning, relaties, geld, inspiratie, emotie, vrijheid. 

jade-stephens-CXRxiQv9pws-unsplash.jpg

"Door verbinding te maken met het licht en de hogere frequenties zal je spirituele groei zich op harmonieuze wijze versnellen."

vorm5 blauw.png

"Door je te verbinden met licht en liefde maak je contact met je ziel, met het stralende licht in jezelf."

Helemaal jezelf zijn

Transformatie, heling en helderheid

Antwoorden uit jezelf halen

Relaties transformeren

Creatie en manifestatie

Tijdens de live dagen zullen we mediteren en gaan werken en spelen met licht. Je gaat de volgende vijf dingen ontdekken en leren:

Vijf keer cursusdagen

paars roze fade.png
_DSC0319-bew-klein.jpg

Veel gestelde vragen

paars roze fade.png
paars roze fade.png

Ik neem graag je vragen

weg.

Alles is mogelijk!

Lenneke van Rossum

Ik kan vol liefde en geluk zeggen dat ik ontzettend dankbaar ben voor alles wat ik heb meegemaakt! En alles wat ik heb mogen leren. Een reis van veel ziekte en angst in het verleden heeft mij gebracht naar een leven vol vreugde, liefde, kennis, inzichten, gezondheid en verbondenheid. Waarbij ik nu mensen help op hun eigen weg naar gezondheid, verbondenheid en vreugde. Want ik weet:

​​In de cursus "Leven in Vreugde" leer je jezelf en het universum écht kennen en belangrijker nog: Hoe jij de antwoorden uit jezelf kunt halen! Ieder mens is uniek en iedereen weet diep van binnen wat goed voor hem/haar is. Wat goed is, is voor iedereen anders. Maar doordat de meeste mensen niet meer gewend zijn naar hun gevoel te luisteren, weten we soms niet eens wat voor mooie boodschappen het voor ons heeft.

Deze cursus is voor jou als:

heart.png

Je vanuit je hart, liefde en intuïtie wilt leven

flag.png

Je een pionier, leider, leraar of heler bent

planet-earth.png

Je het leven hier op aarde soms wat lastig vindt, maar je wilt wel iets betekenen in de wereld

user.png
planet-earth.png

Je wilt bouwen aan een nieuwe wereld

health.png

Je naar je gevoel wil luisteren en actie wil ondernemen

heart (1).png

Je bewuster wilt leven en je zelf echt wil leren kennen

feather.png

Je gevoelig bent

avatar.png

Je bewuster wilt leven en je zelf echt leren kennen

meditation.png

Je je aangetrokken voelt tot spiritualiteit

In deze cursus word je opgeleid tot lichtwerker

Lichtwerkers helpen met het verspreiden van licht en liefde op de aarde

Door alles wat er gebeurd in de huidige tijd gaan we vaker dan nodig bij ons zelf weg. We voelen ons angstig, soms alleen en kunnen de wereld als moeilijk of zwaar ervaren.​ We zitten echter in een transitie periode waarbij we groeien naar meer bewustzijn en een lichtere wereld. Waarbij we meer vanuit ons hart en intuïtie mogen gaan leven.

Het is net als bij het opruimen van je kast. Soms wordt het eerst een grotere rommel dan voorheen, die we vervolgens gaan ordenen om er nog meer van te kunnen genieten dan daarvoor. Dit is ook wat er op dit moment in de wereld gebeurt. Het lijkt alsof de chaos steeds groter wordt maar dit is nodig om uiteindelijk weer dichtbij onszelf te komen. 

Dit is een tijd voor kansen! Voor liefde en vreugde, voor bewustwording van alles wat waardevol is in het leven, omdat we op de rand staan van een grote verandering. We zijn onderweg naar een ander bewustzijnsniveau. Ook wel de nieuwe aarde of nieuwe wereld genoemd.

Als lichtwerker breng je 'licht' in jezelf en van daaruit verspreid je licht in je eigen leven en in dat van anderen.

Door zelf te leven vanuit licht en liefde worden andere mensen als vanzelf uitgenodigd om zich ook meer te openen voor licht en liefde. Zo brengen we met elkaar steeds meer licht op aarde en creëren we een nieuwe wereld. 

Eenmalig

€ 2200,-

€ 1500,-

Datgene dat je investeert. Investeer je in jezelf.

Eenmalig

€ 2200,-

1500,-

Datgene dat je investeert. Investeer je in jezelf.

Maandelijks

€ 250,-

In totaal 6 maanden voor € 1500,-

Datgene dat je investeert. Investeer je in jezelf.

verloopstaal.png

Ben jij klaar voor een vreugdevol leven?

Als eerste op de hoogte van de early bird korting!

Bedankt voor de inzending!

 • Hoeveel tijd ben ik kwijt voor de cursus Leven in Vreugde?
  Er zijn 5x cursusdagen die live worden gegeven op de locatie in Hellevoetsluis. Tijdens deze dagen worden er o.a. ook meditaties opgenomen. Deze meditaties komen in je login account te staan zodat je deze kunt beluisteren en downloaden. Het is goed om deze tussentijds te beluisteren. Tussen de verschillende modules door zullen er in totaal 2 online lessen worden gegeven in de vorm van een webinar. Van het webinar wordt een video gemaakt die je later nogmaals kunt bekijken. ​ Hoeveel tijd je er aan besteed zal verschillen per persoon. Het heeft sowieso tijd nodig om al het licht en de verschuivingen in energie die plaatsvinden te integreren in je dagelijks leven. De cursus duurt 6 maanden, zodat je hier voldoende tijd voor hebt. Je kunt zelf zo vaak mediteren en oefenen als je wilt. Hoe meer je oefent hoe verfijnder en lichter de energieën zullen zijn en hoe meer je vanuit vreugde zult leven.
 • Krijg ik alle meditaties toegestuurd?
  Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je een loginaccount. Hierin komen al je lessen en meditaties te staan. Je kunt hier de meditaties beluisteren. Of je kunt ze eenvoudig downloaden. Je ontvangt altijd bericht per mail als er een nieuwe les of meditaties voor je klaar staan.
 • Ik heb nog nooit gemediteerd.  Is dit dan wel iets dat bij mij past?
  De cursus bestaat niet alleen uit meditaties maar ook uit allerlei oefeningen om inzichten te krijgen, dichter bij jezelf te komen en vanuit flow te kunnen leven. Wij zullen tijdens iedere bijeenkomst diepe transformerende meditaties met elkaar doen. Het maakt niet uit als je nog nooit hebt gemediteerd of dat je dit juist dagelijks doet. Het gaat om je intentie. Als jij het gevoel hebt dat het juist is voor jou om deze cursus te gaan doen dan zal het als een heerlijk warm bad aanvoelen. Mocht je toch nog enige twijfel hebben dan kun je vooraf naar een losse bijeenkomst komen om het te ervaren. Mocht je besluiten de cursus te gaan volgen en je er na 2 weken achter komt dat het toch niet helemaal bij je past dan kun je gebruik maken van de "geld terug" garantie.
 • Zijn alle materialen tijdens de cursus aanwezig?
  Jazeker, er wordt goed voor je gezorgd! Wanneer je komt ligt er een "Leven in Vreugde" schrijfschrift voor je klaar waar je al je inzichten, ideeën en eventuele informatie die je wilt onthouden in op kunt schrijven. Gedurende de hele dag is er thee met wat lekkers aanwezig. Wellicht dat je zelf een kleedje mee wilt nemen. Tijdens energie werk kan het namelijk zijn dat je het koud of juist warm krijgt.
 • Wat zijn de datums waarop de webinars worden gegeven?
  Deze datums plannen we in overeenstemming met de groep zodat iedereen hierbij aanwezig kan zijn. Mocht je onverhoopt toch geen tijd hebben dan is dit geen enkel probleem, het webinar komt in je account te staan zodat deze nog eens terug kunt kijken.
 • Kan ik ook gespreid betalen?
  Ja, dat is mogelijk. Het is mogelijk om in 5 termijnen te betalen van € ...,-. Echter wanneer je alles in één keer betaald ontvang je € ...,- extra korting.
 • Hoe werkt de "niet goed, geld terug" garantie?"
  Wij geven een 14 dagen 'niet goed, geld terug' garantie. Dit geldt vanaf de start van de cursus (dit is vanaf het moment dat de eerste bijeenkomst plaats vindt) Dit betekend dus dat als je tot 2 weken na de eerste bijeenkomst niet het gevoel hebt dat dit de juiste stap is voor jou je het volledige bedrag terug kunt krijgen. Wij vragen je wel dit een serieuze kans te geven en er voor te gaan.
 • Ik weet niet zeker of dat deze cursus bij mij past
  Deze cursus is een investering in jezelf en het is goed om dit serieus te nemen. Mocht je nog twijfelen over de kosten dan kun je kiezen voor gespreid betalen. Als je het nog niet zeker weet is het goed om naar binnen te keren en te voelen of dat dit is wat bij jou past! Het is belangrijk dat je er met plezier aan begint. Maar wat je ook kiest om te doen. Het is goed! Ik wens je alle liefde en licht toe. Mocht je nog vragen hebben of contact met ons op willen nemen dan kun je je telefoonnummer en/of vragen mailen naar info@leveninvreugde.nl.
 • Wat als ik nog meer vragen heb?
  Twijfel je nog? Of heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Een Leven in Vreugde is het mooiste dat er is! We zijn trots op alle lichtwerkers die je voorgingen. Maar het moet wel goed voelen voor jou. Stel daarom gerust je vraag, of als je wilt kijken of het bij je past kun je een eendaagse cursus volgen zoals Leven in Vreugde, Leven in Licht of Leven in Vrijheid. Hoewel één zo'n bijeenkomst niet te vergelijken is met een volledige cursus leven in Vreugde kun je hier wel kennismaken, live vragen stellen en ervaren of het goed voelt voor jou. Check in jezelf hoe het voelt voor jou. Voelt het goed?
verloopstaal.png

Klaar voor een vreugdevol leven?

bottom of page