top of page
Hartje logo met naam.png

Home  |  Events  |  Start

pexels-sebastian-sørensen-731082.jpg

Cursus

Space Clearing

Overloop achtergrond.jpg

Zorg dat jouw woning en werkplek

een oplaadpunt is die jou en anderen voedt

Bij ons is iedereen welkom! (met of zonder QR)

Zondag 27 Februari 2022
13:00 - 17:00 uur

Hoe beter je energie stroomt, hoe beter je je voelt! Je energie wordt bepaald door je eigen gedachtes en gewoontes, maar ook door je omgeving. Het is daarom goed om te leren hoe jij jezelf kunt reinigen zodat je vitaal en gezond blijft. Zodat jij je volle potentieel kunt leven.

 

Persoonlijke Clearing

Bij de oude natuurvolkeren had de winterzonnewende een speciale mystieke betekenis. Deze langste nacht stond voor de heilige verbinding en wedergeboorte van het licht. Het is het moment waarop we het oude los mogen laten, en het nieuwe kunnen omhelzen. 


 

Lizette Fotografie-60.jpg

Vaak denken we dat een huis alleen energetisch gereinigd dient te worden als wij dit zelf doorhebben of als een woning of ruimte niet prettig aanvoelt. Echter als je gaat begrijpen dat door jouw woning op een hogere trillingsfrequenties te brengen jij en je geliefde, familie, vrienden, etc. hier niet alleen op kunnen laden maar je ook nog eens veel meer in harmonie leeft zal jouw blik op de wereld gaan veranderen.

Met harmonie bedoel ik afgestemd op het universum. Op het moment dat jouw woning een hogere frequentie heeft zul je meer synchroniciteiten gaan ervaren,  zullen er andere mensen over de vloer komen, het geeft veiligheid, gezondheid

en vertrouwen dat je beschermd bent.

Ik hoop je te zien op zondag 27 februari.

 

Liefde & licht,

Lenneke van Rossum

Wanneer:

Zaterdag 29 januari van 13:00 tot 17:00

Prijs: € 87,-

Waar: Hellevoetsluis. Het wordt binnen gehouden.

Na aanmelding ontvang je de precieze locatie.

Overloop achtergrond.jpg

Ben jij er ook bij ?

bottom of page