top of page

2-daags live seminar
Het Nieuwe Ondernemen

Vrijdag 14 & Zaterdag 15 Januari 2022

Army of Love organiseert een activerende training waarbij ze je mee op reis nemen. Een reis van binnen naar buiten en van buiten naar binnen. Waarbij je de verschillen gaat ontdekken tussen  ‘besluiten en creëren vanuit het hart’ en ‘besluiten en creëren vanuit het hoofd’.

Hartje logo met naam.png

Home  |  Events  |  Start

Het seminar wordt georganiseerd door de Army of Love (Mordechai Krispijn & Anna Zeven) waarbij zij verschillende inspirerende sprekers hebben uitgenodigd, waaronder Lenneke van Rossum van Leven in Vreugde.
Aanmeldingen en vragen gaan volledig via www.armyoflove.nl

De trainers

morry-min.jpg

Mordechaï (Morry) Krispijn is sinds 1996 succesvol ondernemer

in de danswereld. Met Salsaventura organiseerde hij online en offline danslessen, bootcamps, feesten, festival en zelfs een eigen docentenopleiding op Ibiza.

Volgens Mordechaï is het ondernemerschap een van de beste manieren om te leren eigen verantwoordelijkheid te nemen, te stoppen met klagen op anderen en datgene te doen waarvoor je hier op aarde bent gekomen.

“Als je doet wat je leuk vindt ben je geen dag meer aan het werk”.

anna.png

Anna Zeven bouwde een zeer florerend eenmansbedrijf op en navigeerde vele mensen richting een bewuster leven door het geven van workshops, trainingen, lezingen, 1:1 (wandel)sessies en innerlijke transformerende reizen. En toen kwam Corona….

Voor velen de meest uitdagende tijd van hun leven. Zij ziet deze periode als een bijzondere tijd waarin we de unieke kans krijgen latent aanwezige kwaliteiten te ontdekken en onszelf opnieuw te positioneren. Maar dan vanuit het hart.

Gastsprekers

robin herrewijnen.PNG

Robin Herrewijnen heeft van haar hobby haar werk gemaakt. Wat begon op een festival met een wijntje in de hand, is uitgegroeid tot een serieuze business. Een hoelahoep business. Of eigenlijk meer: ‘een plezier in bewegen business’. Na jarenlang duizenden mensen kennis te laten maken met het plezier van hoelahoepen op de meest te gekke evenementen, vroegen de afgelopen twee jaar om een nieuwe manier van ondernemen.

Robin vertelt je alles over wat “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan” in combinatie met de kracht van enthousiasme en nieuwsgierigheid haar heeft gebracht.

www.robinhoop.nl

ferdinand.png

Ferdinand van der Neut is een initiatiefnemer, heeft een voorliefde voor innovatie en vernieuwing, en is de opstarter van Tijdboek LuMens. Met een baanbrekend nieuw ontwerp voor een fruitvliegval, startte hij Super Ninja op.

Na een succesvolle exit richt Ferdinand zich nu volledig op de nieuwe wereld met Tijdboek LuMens: Blauwdrukken voor een nieuwe wereld, waarin we onder andere een geldloze economie kunnen opzetten.

Ferdinand kijkt er naar uit om zijn vele ondernemersinzichten, omzwervingen en startups- en downs met jullie te delen.

www.tijdboeklumens.nl 

lenneke 2.png

Lenneke van Rossum (32 jaar) is al vanaf haar 17e ondernemer en heeft verschillende e-commerce bedrijven en is oprichtster van ‘Leven in Vreugde’. Niet alleen is ondernemen haar passie maar ook is het haar intentie het bewustzijn op aarde en van de mensheid te vergroten waardoor er een mooiere wereld ontstaat en mensen gaan ondernemen vanuit hun hart.

Lenneke inspireert mensen om hun mindset en overtuigingen te transformeren waardoor je als ondernemer succesvol kunt zijn.

 

www.leveninvreugde.nl

olaf weller.png

Olaf Weller is een ondernemende visionair. Middels zijn ‘Vrij Bij Mij’ initiatieven bouwt hij samen met honderden mensen, die compleet vanuit vrije wil werken, aan een nieuwe en mooiere wereld.

Middels Keuze Vrij-, Praat Vrij-, Luister en Werk Vrij Bij Mij pioniert hij zich een weg naar een samenleving gebaseerd op vertrouwen, verbinding en creativiteit.

Doormiddel van overgave, innerlijk werk, vertrouwen op zijn intuitie en vertrouwen op de mensen die hem bijstaan lukte het hem om in zeer korte tijd een enorme beweging op te zetten.

www.vrijbijmij.nl 

Overloop achtergrond.jpg

ONDERNEMEN
VANUIT JE
HART

Informatie

Data 2-daags seminar ‘Het Nieuwe Ondernemen’

Vrijdag 14 & Zaterdag 15 Januari 2022

Tijden Vrijdag: 10.00 tot 17:00 uur.

Lunch: 13.00 tot 14.00 uur.

Diner: vanaf 17:15 uur

Tijden Zaterdag: 10.00 tot 17:00 uur.

Lunch: 13.00 tot 14.00 uur.

Diner: vanaf 17:15 uur

Drankje en napraten: 19.00 tot 21.00 uur

Jouw bijdrage: € 247,- incl. 2 dagen lunch en diner en afsluitende borrel.

Waar: Westland (adres wordt toegestuurd na inschrijving)

bottom of page